Vyčaruj druhý život knihe

Milí rodičia! Chcem Vás aj upozorniť na fakt, že úlohy sa zverejňujú na stránke každý týždeň, aj keď Vám neodošlem upozorňujúcu sms.

(Prosím všetkých rodičov o spätnú väzbu na e-mail nášho výtvarného odboru: vytvarna@zusnizna.skaby som mala emailový kontakt na všetkých rodičov a tak mohla s Vami lepšie komunikovať. Taktiež Vás chcem upozorniť, že ZUŠ nepracuje formou krúžkov, ale jednotlivých odborov, čiže dochádzka je povinná. Vzhľadom k danej epidemiologickej situácii pracujeme dištančnou formou, preto Vás prosím o dohliadnutie, aby Vaše deti pracovali aj na našom vyučovaní( aspoň 1 prácu za týždeň). Všetky otázky a informácie, môžete písať na  email (vytvarna@zusnizna.sk), poprípade na tel. čísle 0944 571 994.)

Ďakujem a teším sa

Nová téma: Zapojíme sa do súťaže.

Vyčaruj druhý život knihe

Máte doma starú, možno aj rozpadnutú knihu, ktorú už nečítate a nemáte ju ako využiť? Vyčarujte jej druhý život.
V marci – Mesiaci kníh – vyhlasujeme tvorivú súťaž pre všetky vekové kategórie.
Cieľom súťaže je spojiť príjemné s užitočným a upcyclingom pretvoriť knihy na nové užitočné veci – obálky, záložky, kvety, obrazy, dekoračné predmety, malé úložné škatuľky, kvetináče…, fantázii sa medze nekladú. Nemusíte použiť celú knihu, stačí, ak využijete niekoľko papierových stránok knihy.
Súťažné práce budú vystavené v centrálnej knižnici na Blumentálskej 10/a v Bratislave, na webe a facebooku Staromestskej knižnice.
V prípade, že nemáte doma starú knihu na pretvorenie, môžete si vyzdvihnúť knihu v škole. Na hornej chodbe v priestoroch našej ZUŠ, budú vyložené knihy.

Môžete mi poslať fotky ako začínate, poprípade ak budete potrebovať niečo prekonzultovať.

Súťažné práce mi posielajte ako fotografie na náš školský email do 29.3.2021, ja ich odošlem.

Nezabudnite!……buďte kreatívni……….hľadajte spôsob!!!!!

Vaša pani učiteľka

vaše diela…..