Výtvarníci- ZIMA 2

Prosím všetkých rodičov o spätnú väzbu na e-mail nášho výtvarného odboru vytvarna@zusnizna.skaby som mala emailový kontakt na všetkých rodičov a tak mohla s vami lepšie komunikovať.  Preto Vás prosím o dohliadnutie, aby Vaše deti pracovali aj na našom vyučovaní ( aspoň 1 prácu za týždeň). Všetky otázky a informácie, môžete písať na  email (vytvarna@zusnizna.sk), poprípade na tel. čísle 0944 571 994.

Prečo Zima 2? 

S pani učiteľkou Malatinkovou, ktorá vyučuje tanečný odbor, chceme urobiť spoločné video výtvarníci + tanečníci. Téma videa je už samozrejme známa a to je ZIMA, čiže mi môžete posielať práce, ktoré akokoľvek súvisia so snehom, mrazom a zimou.  Využite sneh, ktorý nám nadelila perinbabka (sneh a ľad), alebo si to vytvorte z čohokoľvek nájdete doma. Môžete to namaľovať, alebo nakresliť. Nebojte sa použiť aj to, čo sme už skúšali (tieň alebo lepenie).

Zapojte aj rodičov a zabavte sa pri guľovačke, alebo vytváraní anjelikov do snehu. Vybehnite do prírody a hľadajte krásu okolo seba, veď  v každom z nás je umelec. 🙂  

 Teším sa na úžasné diela.

Nezabudnite!……buďte kreatívni……….hľadajte spôsob!!!!!

Vaša pani učiteľka

Niečo pre inšpiráciu: