Výtvarný odbor

Milí rodičia, milé deti!

V prvom rade sa Vám ospravedlňujem, že sa s dištančnou formou vyučovania ozývam až teraz, ale bola som na PN.

Prosím všetkých rodičov o spätnú väzbu na e-mail nášho výtvarného odboru: vytvarna@zusnizna.sk, aby som mala emailový kontakt na všetkých rodičov a tak mohla s Vami lepšie komunikovať.

Taktiež Vás chcem upozorniť, že ZUŠ nepracuje formou krúžkov, ale jednotlivých odborov, čiže dochádzka je povinná. Vzhľadom k danej epidemiologickej situácie pracujeme dištančnou formou, čo v prvej vlne epidémie bolo dobrovoľné. Preto Vás prosím o dohliadnutie, aby Vaše deti pracovali aj na našom vyučovaní( aspoň 1 prácu za týždeň).

Všetky otázky a informácie, môžete písať na  email (vytvarna@zusnizna.sk), poprípade na tel. čísle 0944 571 994.

Ďakujem a teším sa

Nakoľko sa nám opakuje situácia, ktorú sme už zažili, nezaspíme na vavrínoch, ale pustíme sa hneď do práce. Všetky práce ktoré doma vytvoríte, posielajte na už spomenutý email. Tieto zverejníme na stránke školy, ako sa nám tvorí v karanténe.

Nezabúdajte, že sme umelci, všetko okolo nás je použiteľný materiál na umelecké dielo. Preto využívajte aj odpadový materiál. Priebežne budeme aktualizovať na každý týždeň novú tému, ktorou sa môžete inšpirovať. Samozrejme posielať práce môžete nezávisle od témy na určený týždeň.  

Téma na týždeň (9.11.-13.11. 2020)

Ako prvá téma je jednoduchá: Čo ste vytvorili odkedy nám zatvorili  výtvarný odbor, alebo čo tvoríte teraz? Posielajte práce ale aj krátke videá…..

Veľmi sa teším na vaše diela.

Dávam Vám do pozornosti  dve súťaže, do ktorých sa môžete zapojiť:

 

Nezabudnite!……buďte kreatívni……….hľadajte spôsob!!!!!

 

Vaša pani učiteľka