Výtvarníci…

Milí naši výtvarníci, maliari, kresliči …..

a

Milí rodičia!

Chcem Vás aj upozorniť na fakt, že úlohy sa zverejňujú na stránke každý týždeň, aj keď Vám neodošlem upozorňujúcu sms.

Znova opakujem: Prosím všetkých rodičov o spätnú väzbu na e-mail nášho výtvarného odboru: vytvarna@zusnizna.skaby som mala emailový kontakt na všetkých rodičov a tak mohla s Vami lepšie komunikovať. Taktiež Vás chcem upozorniť, že ZUŠ nepracuje formou krúžkov, ale jednotlivých odborov, čiže dochádzka je povinná. Vzhľadom k danej epidemiologickej situácii pracujeme dištančnou formou, preto Vás prosím o dohliadnutie, aby Vaše deti pracovali aj na našom vyučovaní( aspoň 1 prácu za týždeň). Všetky otázky a informácie, môžete písať na  email (vytvarna@zusnizna.sk), poprípade na tel. čísle 0944 571 994.

Ďakujem a teším sa

Nová téma: Transformácia ľudskej tváre.

Čo je transformácia? Transformácia je premena, alebo zmena. Túto premenu, alebo zmenu chápeme ako premenu v tvare, veľkosti, alebo farebnosti  konkrétnej veci.

Úloha je veľmi jednoduchá, ale myslím že sa vám bude páčiť.

Poproste dospelých o pomoc. Odfoťte seba, súrodenca, alebo rodiča. Na fotografii musí byť len celá tvár, maximálne po plecia. Túto fotografiu si vytlačte na tlačiarni, ale čiernobielo. Ak si to viete upraviť, môžete si dať jednu fotku  na jedno vytlačenie aj viac krát. Nachystáte si všetko čo doma nájdete: farby, pastelky, fixy, lepidlo, farebné nitky, letáky, cestoviny…..atď

A tu začína tá zábava. Vyfarbíte vlasy inou farbou, zväčšíte oči, zmeníte veľkosť pier, uší, pridáte smiešny klobúk, …. vlasy vytvoríte z ovocia a zeleniny, ktoré vystrihnete z letákov….

Máte to vytlačené viac krát, preto môžete vytvoriť viacej variant.

 Nezabudnite!……buďte kreatívni……….hľadajte spôsob!!!!!

Vaša pani učiteľka

Pre inšpiráciu: