Mladí výtvarníci

Milí rodičia a predovšetkým milí žiaci.

Vzhľadom na momentálny mimoriadny stav, kvôli koronavírusu Covid-19, si Vás dovoľujem osloviť aj touto cestou.

Rodičia, viem, že to teraz nemáte jednoduché a museli ste prevziať veľa vecí ohľadom vzdelávania Vašich detí. Chápem vzniknutú situáciu, preto prosím berte nasledujúce pokyny len ako inšpiráciu, čo môžete vytvoriť s deťmi pokiaľ máte zvyšok voľného času.  Nie je potrebné nasilu robiť niečo, čo sa vám nechce, alebo  čo sa vám nepozdáva.

Nezabúdajte na dôležitú vec. Uprednostňujeme  práce, ktoré sú vytvorené z odpadového materiálu, ktorý máte doma! Netreba kupovať žiaden materiál.

BUĎTE KREATÍVNI …… HĽADAJTE SPÔSOB!

Samozrejme, ak sa Vám podarí vytvoriť niečo zaujímavé a pekné, potešíte ma, keď mi to pošlete na email : 1barbora.tekelova@gmail.com.

Fotky vytlačíme a po skončení karantény si urobíme  výstavu “Šikovné ruky v karanténe”. Potom vyberieme z jednotlivých ročníkov najlepšie práce a tie ohodnotíme peknou cenou!!!

Nie je potrebné práce nosiť do školy, postačia fotky. Prácami si ozdobte svoje tvorivé  miestočko v dome. 🙂

Absolventi! 4.,2.,I.

Nájdete si jedného umelca, nezáleží z akého obdobia. Napíšete o ňom dvojstrannový referát (prosím čo najmenej wikipédie). Jedno dielo si vyberiete a na výkres alebo recyklovaný papier, ktorý si sami urobíte, vytvoríte jeho štylizovanú reprodukciu.

Akékoľvek otázky emailom, alebo na 0944 571 994.

V sms ste dostali ročník, ktorý navštevuje vaše dieťa, ale inšpirovať sa môžete hociktorým odkazom.  Nezadúdajte, že fantázii sa medze nekladú!

Každý týždeň budem obnovovať odkazy, preto kto má záujem s nami tvoriť, stačí sledovať našu stránku.

 

Želám Vám tvorivého ducha 😉

Vaša pani učiteľka Barbora Tekeľová.

 

Inšpirácia pre Predškolákov a ročníky 1.1.I.  2.1.I.  3.1.I           

­

Inšpirácia pre  a ročníky   4.1.I.  1.2.I.  2.2.I.  3.2.I. ­